kanotocht Aa

Op zondag 23 juni 2024 organiseert Outdoor Dogs een kanotocht voor de avontuurlijke honden en hun baasjes.

Je vertrekt vanaf 10 uur (tijd onver voorbehoud) met een kano aan het kasteel van Heeswijk-Dinther en vaart zo de kronkelende rivier, de Aa, af. Na 9 km varen (ongeveer 2 à 2,5 uur) kom je aan in Berlicum. Daarna wandel je zelf met behulp van een kaart en/of gpx-route via de ruïne van Seldensate en het kasteel van Heeswijk-Dinther terug naar jullie auto. De totale activiteit (kano plus wandeling) duurt zo'n 4 à 4,5 uur.

De kano's zijn stabiele 3-persoons Canadese kano's en dus voldoende ruim om je viervoeter in mee te nemen.

Inschrijven kan t/m woensdag 19 juni. Daarna wordt een startlijst opgesteld waarbij om de 5 minuten een team van start gaat met de kano. Deze startlijst wordt op donderdag 20 juni gemaild naar alle deelnemers. Je begeeft je dus per team pas richting startpunt wanneer jullie starttijd eraan komt! Wie met meerdere kano's tegelijk inschrijft staat ook na elkaar op de startlijst en kan dus na elkaar starten (zonder 5 minuten tussentijd). Of schrijf je met 2 kano's apart in, maar wil je wel na elkaar starten? Vermeld dit dan bij je inschrijving.

Exacte locatie (routebeschrijving) ontvangen de deelnemers na inschrijving.

De prijs is 90 euro per kano voor 2 personen. Voor een goeie gewichtsverdeling in de boot en voor het efficiëntst peddelen is het raadzaam om met minimum 2 personen per kano zitten. Met 1 of 2 kleine honden is het ook mogelijk om met 3 personen in de kano te varen. Voor 3 personen komt de prijs op 105 euro/kano.

Voor de deelnemende honden zijn er geen extra kosten.

In de prijs zit inbegrepen:

- 9 km kanovaren met je hond (ongeveer 2 uur)
- een reddingsvest en/of waterdichte zak of ton indien gewenst
- hapje en drankje bij aankomst
- wandelroute met kaart en uitleg of gpx terug naar de start locatie/parkeerplaats

zelf mee te nemen:
- lunch voor onderweg
- water voor de hond onderweg

Hoe kan ik inschrijven?
Vul het inschrijfformulier onderaan deze pagina.
Na het ontvangen van zowel het inschrijfformulier EN het inschrijfgeld, ontvang je per mail een bevestiging. Inschrijfgeld kan overgemaakt worden op NL30 INGB 0674 6677 51 t.a.v. Outdoor Dogs met vermelding van 'Aa + je naam'.

Foto's gemaakt tijdens de kanotocht door Outdoor Dogs komen achteraf op de facebookpagina/website.

Outdoor Dogs is niet verantwoordelijk voor conflicten met en tussen deelnemende honden of voor ongevallen of schade aangericht door de deelnemers.