4-daagse trektocht door de 

Hoge Kempen (België)

Wil je graag een keertje een backpack avontuur beleven met jouw hond(en)? Maar heb je geen idee waar te beginnen met je planning? Waar is een mooie route te vinden? Waar kan ik overnachten? Mag je overal de hond meenemen en is de route zelf hondvriendelijk? Allemaal zaken waar je rekening mee dient te houden bij het plannen van een trektocht.

Dan heb ik goed nieuws voor je: ik heb dit allemaal al voor jou uitgezocht EN de route zelf uitgetest, met hond uiteraard! Ik heb hiervan een digitale gids gemaakt met alle info die je nodig hebt om op pad te gaan. Waar je de auto kan parkeren. Een mooie lusvormige tocht van 4 dagen doorheen de natuur met afwisselende landschappen. Drie overnachtingslocaties waar je viervoeter(s) welkom is. Maar behalve praktische informatie, vind je in mijn gids ook leuke weetjes over de omgeving waarin je loopt.

Ik heb gekozen voor een 4 daagse trektocht met de tent door het nationaal park de Hoge Kempen in België. Naast de digitale gids ontvang je ook de nodige gpx-bestanden (gps), waardoor je zelf op pad kan wanneer en zo vaak je wil. Je loopt 3 dagen 15 km en de laatste dag loop je net geen 19 km.

Heb je na het lezen en zien van deze foto's zin gekregen om ook deze 4-daagse trektocht te gaan maken? Dat kan! Met behulp van mijn digitale gids en de gpx-bestanden kun je zo op pad vertrekken wanneer en met wie je wil.


Voor slechts 25 euro ontvang je ...

* de digitale gids met praktische info en leuke weetjes over de omgeving

* de 4 gpx-bestanden


Rest jou alleen nog een datum te prikken en de overnachtingsplaatsen te reserveren.

P.S. Heb je (nog) geen eigen trekkerstent, backpack of ... ? Er bestaan verschillende bedrijven waar je deze kan huren, vb bij A.S. Adventure, klik hier voor de link naar hun verhuurpagina.


Ja, ik wil graag op 4-daagse trektocht door de Hoge Kempen!

Ja, mail mij deze trektocht voor slechts 25 euro!

Vul dan onderstaand formulier in! Per mail ontvang je de betaalgegevens.