De zoektocht naar Kobus van der Schlossen!

Mysterie Walk 5

Mysterie Walk 5: "De zoektocht naar Kobus van der Schlossen!"

Wanneer?

Zondag, 6 september 2020

Start vanaf 11 uur (volgens startlijst)

Wat?

Vanaf 11 uur gaan de eerste teams op pad voor deze uitdaging: "De zoektocht naar Kobus van der Schlossen". Kobus is de bendeleider van de 'zwarte bende' en is de Maashorst in gevlucht tijdens een achtervolging door de politie. Echter hangt er een mysterie rond deze Kobus en weet niemand wie hij eigenlijk echt is. Daarom is het nu aan jullie om uit te zoeken wie de ware Kobus van der Schlossen is. Langsheen de wandeling vinden jullie verschillende tips, waarmee jullie aan het einde van de wandeling de juiste verdachte kunnen aanwijzen.

De wandeling is ongeveer 10 km. (Je bent ongeveer 3 à 3,5 uur onderweg)

Waar?

Start is bij camping De Lindenhoeve: Menzel 28, Nistelrode.

Inschrijven:

Inschrijven kan via mail naar info@outdoor-dogs.nl met vermelding van volgende gegevens:
1. naam, mobiel nummer en email contactpersoon
2. aantal deelnemers + alle namen

3. teamnaam

Deelnemen kost 17,50 euro per persoon.

Het overmaken van het inschrijvingsgeld kan op rekeningnummer NL32 INGB 0654 0972 16 t.n.v. Tine Beele met vermelding van 'zoektocht + je naam'.
Bij annuleren wordt geen inschrijf terugbetaald (tenzij de wandeling niet kan doorgaan door nieuwe corona-maatregelen van de overheid).
Pas na het ontvangen van zowel jullie gegevens als het inschrijfgeld, is de inschrijving compleet en ontvang je een bevestigingsmail met extra info.

Deelnamevoorwaarden:
1. De betaling dient ten laatste op 31 augustus op het rekeningnummer NL32 INGB 0654 0972 16 te staan.

2. Door inschrijving ga je akkoord met de deelnamevoorwaarden.
3. Foto's gemaakt door Outdoor Dogs gedurende dit evenement kunnen achteraf op de facebookpagina en website van Outdoor Dogs geplaatst worden.
4. Afmeldingen worden niet gerestitueerd.
5. Outdoor Dogs kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade welke aan de deelnemer, hond of camping wordt toegebracht gedurende dit evenement.