Mysterie Walk

Op zondag 10 april 2022, vond de 6e editie van de Outdoor Dogs Mysterie Walk plaats! Maar voor wie deze heeft gemist, is er nu goed nieuws. Het is nu mogelijk de Mysterie Walk digitaal te kopen en zelf op pad te gaan wanneer het jou/jullie uitkomt.

Voor slechts 12,50 euro ontvang je de mysterie walk in pfd-bestand (die je eventueel thuis kan printen om mee te nemen) en kun je op pad wanneer en met wie jij wil. Je wandelt 13 km door bos- en veldwegen in en rond Nistelrode. Aan de hand van raadsels en puzzels vind je je route. Kun je alle raadsels oplossen? Dan wacht er je aan het einde nog een 'eindraadsel', nl. een woordpuzzel.

De woordpuzzel kun je oplossen op het terras van de Nistel (tevens het startpunt) bij wat lekkers (open op woensdag, donderdag, vrijdag en zondag). Kun je de woordpuzzel correct oplossen en mij het juiste antwoord doorsturen? Dan ontvang je per post je prijs.

Om de Mysterie Walk te kunnen doen heb je alleen je gezond verstand en een mobiele telefoon met internet nodig. Een hond maakt het natuurlijk extra gezellig, maar ook zonder hond kun je deze tocht maken.

Stuur je antwoord met je adresgegevens per mail of WhatsApp naar Outdoor Dogs en je ontvangt 1 prijs per inzending! Wil je per persoon een prijs? Dan komt er 1 euro bij per extra persoon. Bijvoorbeeld: Heb je de tocht met 5 mensen gelopen en ieder wil een prijs (worden naar 1 adres gestuurd)? Dan betaal je dus 12,50 + 4 = 16,50 euro 


Hoe kan ik deze Mysterie Walk kopen?

1. Stuur onderstaand formulier in.

2. Je ontvangt per mail een factuur. van Outdoor Dogs.

3. Na het ontvangen van het bedrag op rekening van Outdoor Dogs, ontvang je per mail het pdf bestand voor de Mysterie Walk.


Ja, ik wil graag de Mysterie Walk kopen voor slechts 12,50 euro!