2 dagen wandelen in Malmedy, België

Met deze gps-tocht ga je 2 dagen heerlijk 'dwalen' door de Ardense bossen. Je overnacht op een camping tegen het bos aan en vertrekt beide dagen vanuit de camping voor 2 totaal verschillende wandelroutes.


de wandelingen:

Er zijn 2 wandelingen uitgezet met GPS, je kunt deze dus zowel met een wandelgps of app op je mobiel (vb. GPX viewer) volgen. Beide wandelingen zijn mogelijk in te korten naar eigen keuze, al is het zeker de moeite waard ze helemaal uit te lopen. Je ontvangt tevens een praktische digitale gids met per wandeling een overzichtskaart van de route met tips en interessante plaatsen onderweg. Let wel! Het is niet aan te raden de routes enkel met kaart te lopen! Een wandelgps of app is noodzakelijk!

* De eerste route is 17km en bevat 867m stijgen en dalen. Een uitdagende wandeling, maar met heel wat mooie vergezichten en bezienswaardigheden onderweg. Ook is het een erg afwisselende wandeling, van een vlak pad naast een rustig kabbelend riviertje, tot steile single tracks en een zelfs waterval.

* De 2e route is 18km met 'slechts' 485m stijgen/dalen en is voor het grootste gedeelte makkelijk te lopen. Toch zitten er ook erg afwisselende en uitdagende stukken in met o.a. vlonderpaden en op het einde een prachtig stuk single track. 


Wat kost deze route?

Deze gps-tocht '2 dagen wandelen in Malmedy'  kun je al zelf beleven voor 17,5 euro. Hierbij krijg je alle nodige praktische info toegestuurd in een digitale gids en ontvang je de nodige gpx-bestanden.

Let wel, de reservering van de camping zit niet in deze prijs inbegrepen. Deze dien je zelf te reserveren (camper, caravan of ten) op een zelf gekozen datum. (De gegevens van de camping vind je in de gids die je ontvangt na boeking van deze tocht). Honden mogen gratis mee op de camping.

BESTELFORMULIER 2 DAGEN WANDELEN IN MALMEDY (BELGISCHE ARDENNEN):