kanovaren op de Kleine Nete (België)

Kano van watermolen naar watermolen

We starten aan de watermolen van Kasterlee (BE), aan de hand van een mysterie walk vind je zelf je route naar het startpunt van de kanotocht. Als je de wandeling tot een goed einde brengt, kom je na (ongeveer) 8 km bij de  watermolen van Retie aan. Daar stap je in de kano en glij je letterlijk het water in voor een tocht van 5,8 km over de kronkelende Kleine Nete.


Waar, wanneer en hoe laat?

Start van deze tocht is zondag 25 juni 2023 om 10 uur in Kasterlee (België). Deelnemers starten volgens een startlijst die op donderdag 22 juni wordt verstuurd naar alle deelnemers. Inschrijven kan tot woensdag 21 juni. De exacte (start)locatie wordt na inschrijving per mail verstuurd.

De kano's zijn 3-persoons Canadese kano's en dus voldoende ruim om je viervoeter in mee te nemen. De prijs is 85 euro per kano voor 2 personen. Voor een goeie gewichtsverdeling in de boot en voor het efficiëntst peddelen is het raadzaam om met minimum 2 personen per kano zitten. Met 1 of 2 kleine honden is het ook mogelijk om met 3 personen in de kano te varen. Voor 3 personen komt de prijs op 100 euro/kano.

Voor de deelnemende honden zijn er geen extra kosten.


In deze prijs zit inbegrepen:

- mysterie walk naar het startpunt van de kano (8km)
- 5,8 km kanovaren met je hond 
- een reddingsvest en/of waterdichte ton indien gewenst

zelf mee te nemen:
- lunch voor onderweg
- water voor de hond onderweg


Hoe kan ik inschrijven?

Vul het inschrijfformulier hieronder in.
Na het ontvangen van zowel het inschrijfformulier EN het inschrijfgeld, ontvang je per mail een bevestiging. Inschrijfgeld kan overgemaakt worden op NL30 INGB 0674 6677 51 t.a.v. Outdoor Dogs met vermelding van 'Kleine Nete + je naam'.

Foto's gemaakt tijdens de kanotocht door Outdoor Dogs komen achteraf op de facebookpagina/website.

Outdoor Dogs is niet verantwoordelijk voor conflicten met en tussen deelnemende honden of voor ongevallen of schade aangericht door de deelnemers.

VERSTUUR 1 INSCHRIJFFORMULIER PER KANO, WIL JE MET MEERDERE KANO'S MEEDOEN? VERMELD DIT DAN BIJ 'OPMERKINGEN'.