kanovaren

Outdoor Dogs organiseert zondag 26 juli en zondag 2 en 16 augustus 2020 een kanotocht voor de avontuurlijke baasjes en hun hond(en). 


Je vertrekt vanaf 9 uur met een kano aan het kasteel van Heeswijk-Dinther en vaart zo de kronkelende rivier, de Aa, af. Na 9km varen (ongeveer 2 uur) kom je aan in Berlicum. Daarna wandel je zelf met behulp van een kaart en beschreven route via de ruïne van Seldensate en het kasteel van Heeswijk-Dinther terug naar jullie auto. De totale activiteit (kano plus wandeling) duurt zo'n 4 à 4,5 uur. 


De kano's zijn stabiele 3-persoons Canadese kano's en dus voldoende ruim om je viervoeter mee te nemen.


Inschrijven kan t/m respectivelijk maandag20 & 27 juli. Daarna wordt een startlijst opgesteld waarbij om de 5 minuten een team van start gaat met de kano. Deze startlijst wordt in de loop van de week voorafgaand aan de activiteit doorgemaild naar alle deelnemers. Je begeeft je dus per team pas richting startpunt wanneer jullie starttijd eraan komt! Wie met meerdere kano's tegelijk inschrijft staat ook na elkaar op de startlijst. Of schrijf je met 2 kano's apart in, maar wil je wel na elkaar starten? Vermeld dit dan bij je inschrijving. Eens de definitieve startlijst is opgesteld, kunnen hier geen wijzigingen meer in plaatsvinden.


Exacte adreslocatie ontvangen de deelnemers na inschrijving.


In verband met de corona gelden volgende voorwaarden:
• Er wordt een startlijst opgesteld, waarbij iedere 5 minuten een team met de kano start. Dit voorkomt dat iedereen tegelijk en te dicht bij elkaar aan de start staat te wachten. Respecteer de 1,5 meter en loop pas richting het startpunt/instappunt als het jouw starttijd is. Dit zorgt automatisch ook voor voldoende ruimte tussen de kano's op het water.
• Ben je verkouden of grieperig? Blijf dan thuis!
• Op de bus van de kanoverhuurder staan bakjes met handgel en desinfectie spray.
• Maximum 2 personen per kano (middelste bankje blijft vrij), met uitzondering van gezinsleden en kinderen onder de 12 jaar.
• Alle materialen worden na gebruik gedesinfecteerd.
• Wij vermijden persoonlijk contact (geen handen schudden e.d. dus).


De prijs is 75 euro per kano voor 2 personen. Voor een goeie gewichtsverdeling in de boot en voor het efficiëntst peddelen is het raadzaam om met minimum 2 personen per kano zitten. Met 1 of 2 kleine honden is het ook mogelijk om met 3 personen (van hetzelfde gezin) in de kano te varen. Voor 3 personen komt de prijs op 90 euro/kano.
Voor de deelnemende honden zijn er geen extra kosten. 


In deze prijs zit inbegrepen:
- 9km kanovaren met je hond (ongeveer 2 uur)
- een reddingsvest en waterdichte zak of ton indien gewenst
- hapje en drankje na aankomst met de kano
- wandelroute met kaart en uitleg terug naar de startlocatie/parkeerplaats


zelf mee te nemen:
- lunch voor onderweg
- water voor de hond onderweg


Inschrijven kan via info@outdoor-dogs.nl met vermelding van:
• naam 1 contactpersoon + mobiel nummer + email
• aantal kano's + namen deelnemers, bijvoorbeeld:
o kano 1: naam 1 en naam 2
o kano 2: naam 3, naam 4 en naam 5
o ...
• totaal inschrijvingsgeld:


Na het ontvangen van het inschrijfgeld, ontvang je een bevestiging van deelname (plus routebeschrijving naar de startlocatie). Inschrijfgeld kan overgemaakt worden op NL32 INGB 0654 0972 16 met vermelding van 'kano+naam'. (op naam van Tine Beele)


Deelnamevoorwaarden:
1. Inschrijven kan t/m maandag 27 juli.
2. Volg de startlijst op!
3. Deelname is 75 euro (2 personen/kano), 90 euro (3 personen/kano) en is vooraf te betalen via overschrijving op NL32 INGB 0654 0972 16 met vermelding van 'kano+naam'.
4. Afmeldingen na worden niet gerestitueerd.
5. Voedselallergieën en andere dieetwensen dienen voor 27 juli doorgegeven te zijn aan Outdoor Dogs.
6. Outdoor Dogs is niet verantwoordelijk voor conflicten met en tussen deelnemende honden.
7. Outdoor Dogs is niet verantwoordelijk voor ongevallen of schade aangericht door de deelnemers.
8. Door inschrijving ga je akkoord met het gebruik van foto's gemaakt door Outdoor Dogs voor social media en de website.