kanovaren op de Dommel

Outdoor Dogs organiseert zondag 2 juli 2023 een kanotocht voor de avontuurlijke honden en hun baasjes.

Je vertrekt vanaf 10 uur met een kano in Halder en vaart zo de Dommel af. Na 6 km vaar je langs de vestingsmuren van 's Hertogenbosch en bereik je het eindpunt. Daarna wandel je zelf met behulp van een kaart en beschreven route of gps via het natuurgebied 'het Bossche Broek' terug naar jullie auto. De totale activiteit (kano plus wandeling) duurt zo'n 2,5 à 3 uur.

De kano's zijn stabiele 3-persoons Canadese kano's en dus voldoende ruim om je viervoeter in mee te nemen.

Inschrijven kan t/m woensdag 28 juni. Daarna wordt een startlijst opgesteld waarbij om de 5 minuten een team van start gaat met de kano. Deze startlijst wordt in de donderdag voor de activiteit gemaild naar alle deelnemers. Je begeeft je dus per team pas richting startpunt wanneer jullie starttijd eraan komt! Wie met meerdere kano's tegelijk inschrijft staat ook na elkaar op de startlijst en kan dus na elkaar starten (zonder 5 minuten tussentijd). Of schrijf je met 2 kano's apart in, maar wil je wel na elkaar starten? Vermeld dit dan bij je inschrijving.

Exacte locatie (routebeschrijving) ontvangen de deelnemers na inschrijving.

De prijs is 65 euro per kano voor 2 personen. Voor een goeie gewichtsverdeling in de boot en voor het efficiëntst peddelen is het raadzaam om met minimum 2 personen per kano zitten. Met 1 of 2 kleine honden is het ook mogelijk om met 3 personen in de kano te varen. Voor 3 personen komt de prijs op 75 euro/kano.

Voor de deelnemende honden zijn er geen extra kosten.

In deze prijs zit inbegrepen:
- 6 km kanovaren met je hond (1 à 1,5 uur)
- een reddingsvest en waterdichte zak of ton indien gewenst
- hapje en drankje bij aankomst
- wandelroute met kaart en/of gpx terug naar de startlocatie/parkeerplaats

zelf mee te nemen:
- lunch voor onderweg
- water voor de hond onderweg

Hoe kan ik inschrijven?
Vul het inschrijfformulier op de website in: LINK
Na het ontvangen van zowel het inschrijfformulier EN het inschrijfgeld, ontvang je per mail een bevestiging. Inschrijfgeld kan overgemaakt worden op NL30 INGB 0674 6677 51 t.a.v. Outdoor Dogs met vermelding van 'Dommel + je naam'.Foto's gemaakt tijdens de kanotocht door Outdoor Dogs komen achteraf op de facebookpagina/website.

Outdoor Dogs is niet verantwoordelijk voor conflicten met en tussen deelnemende honden of voor ongevallen of schade aangericht door de deelnemers.

VERSTUUR 1 INSCHRIJFFORMULIER PER KANO, WIL JE MET MEERDERE KANO'S MEEDOEN? VERMELD DIT DAN BIJ 'OPMERKINGEN'.