kanovaren op de Aa

Outdoor Dogs organiseert zondag 25 april en 18 juli 2021 een kanotocht voor de avontuurlijke honden en hun baasjes.

Je vertrekt vanaf 10 uur met een kano aan het kasteel van Heeswijk-Dinther en vaart zo de kronkelende rivier, de Aa, af. Na 9 km varen (ongeveer 2 uur) kom je aan in Berlicum. Daarna wandel je zelf met behulp van een kaart en beschreven route via de ruïne van Seldensate en het kasteel van Heeswijk-Dinther terug naar jullie auto. De totale activiteit (kano plus wandeling) duurt zo'n 4 à 4,5 uur.

De kano's zijn stabiele 3-persoons Canadese kano's en dus voldoende ruim om je viervoeter mee te nemen.

Inschrijven kan t/m woensdag 21 april en 14 juli. Daarna wordt een startlijst opgesteld waarbij om de 5 minuten een team van start gaat met de kano. Deze startlijst wordt in de loop van de week voorafgaand aan de activiteit gemaild naar alle deelnemers. Je begeeft je dus per team pas richting startpunt wanneer jullie starttijd eraan komt! Wie met meerdere kano's tegelijk inschrijft staat ook na elkaar op de startlijst en kan dus na elkaar starten (zonder 5 minuten tussentijd). Of schrijf je met 2 kano's apart in, maar wil je wel na elkaar starten? Vermeld dit dan bij je inschrijving.

Exacte locatie (routebeschrijving) ontvangen de deelnemers na inschrijving.

De prijs is 75 euro per kano voor 2 personen. Voor een goeie gewichtsverdeling in de boot en voor het efficiëntst peddelen is het raadzaam om met minimum 2 personen per kano zitten. Met 1 of 2 kleine honden is het ook mogelijk om met 3 personen in de kano te varen. Voor 3 personen komt de prijs op 90 euro/kano.


Voor de deelnemende honden zijn er geen extra kosten.

In deze prijs zit inbegrepen:

- 9 km kanovaren met je hond (ongeveer 2 uur)

- een reddingsvest en waterdichte zak of ton indien gewenst

- hapje en drankje bij aankomst

- wandelroute met kaart en uitleg terug naar de startlocatie/parkeerplaats


zelf mee te nemen:

- lunch voor onderweg

- water voor de hond onderweg

Na het ontvangen van het inschrijfformulier, ontvang je een bevestiging (met routebeschrijving naar de startlocatie). Inschrijfgeld kan overgemaakt worden op NL32 INGB 0654 0972 16 met vermelding van 'kano+naam'. (op naam van Tine Beele)


Deelnamevoorwaarden:

1. Inschrijven kan t/m woensdag 21 april en 14 juli.

2. Volg de startlijst op!

3. Deelname is 75 euro (2 personen/kano), 90 euro (3 personen/kano) en is vooraf te betalen via overschrijving op NL32 INGB 0654 0972 16 met vermelding van 'kano+naam'.

4. Afmeldingen worden niet gerestitueerd. (m.u.v. annuleren omwille van corona/onweer)

5. Outdoor Dogs is niet verantwoordelijk voor conflicten met en tussen deelnemende honden.

7. Outdoor Dogs is niet verantwoordelijk voor ongevallen of schade aangericht door de deelnemers.

8. Door inschrijving ga je akkoord met het gebruik van foto's gemaakt door Outdoor Dogs voor social media en de website.