2e Outdoor Dogs weekend


Het Outdoor Dogs weekend is een sportief en gezellig weekend voor zowel baasje en viervoeter(s). Twee dagen loop je samen met je team door de uitgestrekte bossen en veldwegen van en rondom het prachtige natuurgebied de Maashorst.

Wat ga je doen?

Vrijdag 4 september:
Op vrijdagmiddag ben je vanaf 16 uur welkom op de camping en heb je rustig de tijd om je tent, camper of caravan op te zetten. Je plant zelf de indeling van je middag/avond in. Uiteraard kun je zelf al even de omgeving verkennen en het bos intrekken, je hoeft alleen maar de camping uit te lopen en je loopt zo de Maashorst in. Maar je kan de middag en avond ook lekker op de camping doorbrengen en uitrusten voor het weekend echt van start gaat.

Zaterdag 5 september:
Je zorgt zelf voor je ontbijt en voorziet een lunch voor onderweg tijdens de dagtocht die je mee kunt in de rugzak.
Om 9 uur start de 'raadselroute' waarbij je onderweg zelf de afstand van je route bepaald. Hoe? Je krijgt bij de start een kaart met daarbij een raadsel met 3 mogelijke antwoorden. Elk mogelijk antwoord leidt naar een andere locatie op de kaart. Kun je het raadsel oplossen? Dan loop je met behulp van de kaart naar het punt wat bij jullie gekozen antwoord hoort. Uiteraard brengt enkel het juiste antwoord je ook naar de juiste volgende locatie, waar weer een nieuwe kaart met een nieuw raadsel op je wacht.

Heb je alle raadsels goed, dan loop je zo'n 12km. Kies je een fout antwoord? Dan betekent dit dus extra meters lopen.Na de wandeling kun je even weer tot rust komen op de camping. 's Avonds gaan we met z'n allen samen gezellig genieten van een BBQ en een avondactiviteit op de camping. Outdoor Dogs zorgt voor het eten, jullie zorgen zelf voor je eigen drank.

Zondag 6 september:

Vanaf 11 uur gaan de eerste teams weer op pad voor een 2e uitdaging: "De zoektocht naar Kobus van der Schlossen". Kobus is de bendeleider van de 'zwarte bende' en is de Maashorst in gevlucht tijdens een achtervolging door de politie. Echter hangt er een mysterie rond deze Kobus en weet niemand wie hij eigenlijk echt is. Daarom is het nu aan jullie om uit te zoeken wie de ware Kobus van der Schlossen is. Langsheen de wandeling vinden jullie verschillende tips, waarmee jullie aan het einde van de wandeling de juiste verdachte kunnen aanwijzen.

Na aankomst kun je nog even nagenieten op de camping of een heerlijke douche nemen en daarna is het helaas alweer tijd om afscheid te nemen.Alle wandelingen lopen door natuurgebied en deels door begrazingsgebied, dit betekent dat honden ten alle tijde aangelijnd moeten blijven. Alsook op de camping zijn honden meer dan welkom, mits aangelijnd.Waar ga je overnachten?
Je overnacht op camping De Lindenhoeve, aan de rand van het bos.

Wat kost dit weekend?
Deelnemen kost 120 euro per persoon (inclusief honden).
Dit bedrag is inclusief:
• kampeerplaats op de camping
• de activiteiten georganiseerd door Outdoor Dogs (2 interactieve wandelingen plus avondactiviteit)
• een BBQ op zaterdag avond
• een 4-uurtje zowel op zaterdag en zondag (stuk fruit, peperkoek ...)
• sanitair gebouw op het kampeerveld met gratis douche
• vele leuke herinneringen die je nadien meeneemt naar huis

Wat moet je zelf voorzien?
Na inschrijving krijg je een volledige lijst toegestuurd met praktische zaken en tips om mee te nemen.
- ontbijt en lunch voor 2 dagen
- avondmaal voor vrijdag
- drank voor bij alle maaltijden en voor onderweg
- tent/camper en toebehoren

Hoe kan ik inschrijven?
Inschrijven kan via info@outdoor-dogs.nl met vermelding van volgende gegevens:
1. naam, mobiel nummer en email contactpersoon
2. aantal deelnemers (€120 p.p.) + alle namen
3. aantal honden
4. camper/tent/mobilhome

5. vegetariër of voedselallergieën?
6. teamnaam

7. andere opmerkingen

Kom je met een groep(je)? Dan schrijft 1 persoon alle deelnemers in en doet de betaling.Het overmaken van het inschrijvingsgeld kan op rekeningnummer NL32 INGB 0654 0972 16 t.n.v. Tine Beele met vermelding van 'weekend + je naam'.
Bij annuleren wordt geen inschrijf terugbetaald (tenzij het weekend niet kan doorgaan door nieuwe corona-maatregelen van de overheid).
Pas na het ontvangen van zowel jullie gegevens als het inschrijfgeld, is de inschrijving compleet en ontvang je een bevestigingsmail met extra info.
Let op! Het aantal plaatsen is beperkt!

p.s. Schema en tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Deelnamevoorwaarden:
1. De betaling dient ten laatste op 31 augustus op het rekeningnummer NL32 INGB 0654 0972 16 te staan.

2. Door inschrijving ga je akkoord met de deelnamevoorwaarden.
3. Foto's gemaakt door Outdoor Dogs gedurende dit evenement kunnen achteraf op de facebookpagina en website van Outdoor Dogs geplaatst worden.
4. Afmeldingen worden niet gerestitueerd.
5. Outdoor Dogs kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade welke aan de deelnemer, hond of camping wordt toegebracht gedurende dit evenement.