canicross of canitrail lessen

Zijn workshops in groep een probleem voor jouw hond? Of loop je tegen een specifiek probleem aan tijdens je trainingen? Dan zijn individuele canicross of canitrail lessen een goede oplossing voor jou en je hond. Tijdens deze lessen krijg je persoonlijke trainingstips en kunnen we specifiek oefenen op wat  jullie als team nog beter kan maken, vb. inhalen & ingehaald worden, afdalingen lopen, leren trekken ...


tarieven hiervoor zijn:

Eerste kennismakingsles (1 - 1,5 uur): 25 euro

Start-to-canicross (kennismakingsles + 4 vervolglessen van 30 minuten): 85 euro

Ook mogelijkheid tot bikejoring lessen, mits je over een eigen MTB beschikt!

Deze lessen vinden plaats in Nistelrode (of op een andere locatie mits kilometertoeslag (0,29 euro/km).


GROEPSTRAININGEN 

Samen trainen motiveert, zowel voor het baasje als voor de hond! Daarom worden er een aantal groepstrainingen georganiseerd voor iedereen die reeds ervaring heeft met canicross (vb. Je hebt eerder een workshop gevolgd).Het doel is samen met een gezellige groep een half uurtje hardlopen met de hond. Tempo en afstand hangen af van de groep lopers.
vb. Is je hond niet zo gemotiveerd om te trekken als je alleen gaat hardlopen met hem? Dan is dit een uitgelezen kans om dit te oefenen tijdens deze groepstrainingen. Meedoen is gratis, vooraf even aanmelden is fijn! Let wel! Dit zijn geen lessen of workshops! Enige ervaring met canicross is dus nodig!