2 dagen wandelen in 

Nederland en Duitsland

Met deze tocht 2-daagse tocht beleef je het gevoel van een echte trektocht en heb je toch het comfort van 2 dagen starten vanuit één centraal punt. Dit scheelt uiteraard in gewicht in de trekzak, want die kun je in de auto laten liggen op de parkeerplaats. Je parkeert de auto dus al meteen bij de overnachtingsplaats, deze ligt in de buurt van de grens Nederland (Limburg-Gelderland)/Duitsland.

Tijdens deze 2 dagen zie je van alles wat: heide, waterstroompjes, veldwegen, ongerepte bossen, maar bovenal ook hoogtemeters!


Wat ga je doen op deze 2-daagse?

dag 1: Je parkeert de auto op de aanbevolen locatie en vertrekt op pad met een dagrugzak. Spullen zoals slaapzak en dergelijke kan je in de auto laten, die al bij je overnachtingslocatie staat. Even de weg over en je loopt de Nederlandse bossen in, klaar voor een 23 km (404m stijging) lange gevarieerde tocht.

overnachting:  Slapen kan in een compacte trekkershut (voor 2 personen) of een wat grotere blokhut (voor 4 personen). Of je kan ervoor kiezen om je eigen huisje op wielen mee te nemen en je camper te parkeren op de camperplaats. De overnachtingslocatie ligt in Nederland!

dag 2: Helemaal geweldig is het als je deze 2e dag vertrekt bij zonsopkomst, want je loopt 20km (327m stijging) diep de ongerepte Duitse bossen in en hebt dus best een grote kans om wild te spotten.


Wat kost deze route?

Deze 2-daagse wandeltocht door het zowel Nederland als Duitsland kun je al zelf beleven voor 21,50 euro. Hierbij krijg je alle nodige praktische info toegestuurd in een digitale gids en ontvang je de nodige gpx-bestanden.

Let wel, de reservering van de overnachtingslocatie (hut of camperplaats) zit niet in deze prijs inbegrepen. Deze dien je zelf te reserveren op een zelf gekozen datum. (De gegevens van de overnachting vind je in de gids die je ontvangt na boeking van deze tocht). Een trekkershut kost 30 euro voor 1 persoon, of 50 euro voor 2 personen per nacht. Een blokhut kost standaard 90 euro voor 2 personen en 15 euro per extra personen (4 personen mogelijk).

BESTELFORMULIER 2-DAAGSE WANDELTOCHT DOOR NEDERLAND EN DUITSLAND: