GPS-avonturen

Outdoor Dogs heeft enkele mooie wandel- en kampeertrektochten uitgezet in eigen land. Je kan deze avonturen zelf met je eigen vrienden/familie beleven op het moment wanneer jullie het beste uitkomt en op het ritme die jullie zelf bepalen. Outdoor Dogs heeft alle praktische informatie verzameld en enkele mooie, gevarieerde tochten samengesteld. Het enige wat jullie zelf nog moeten doen is boeken en genieten van het avontuur!

Hoe werkt het?

- Je bekijkt en vergelijkt de avonturen uit de lijst van GPS-avonturen op de website van Outdoor Dogs.

- Je kiest en boekt het avontuur die het beste bij jullie past. Dit kan door onderaan de pagina het bestelformulier in te vullen.

- Je ontvangt per mail de betalingsgegevens.

- Na de betaling ontvang je digitaal alle info (gids + gpx) over jullie gekozen avontuur. 

- Je plant een datum en boekt de overnachtingslocatie.

- Je pakt je rugzak in en geniet van jullie avontuur in de natuur.

Wat ontvang je na het bestellen van een gps-avontuur?

* een digitale gids met alle praktische gegevens om het avontuur volledig zelf te kunnen ondernemen: start- en overnachtingslocatie, beschrijving van de route, gedetailleerde kaarten met de route en enkele praktische tips wat je nodig hebt of tegen kan komen op deze route

* gpx- bestand(en) van de route

Wat kun je van een Outdoor Dogs gps-avontuur verwachten?

De wandelroutes zijn zo uitgezet dat ze zo min mogelijk verharde routes bevatten en zoveel mogelijk door natuurlijk landschap lopen.

Zowel de routes als de overanchtingsplaatsen worden steevast zo uitgezet dat alles toegankelijk is met hond(en). Natuurlijk is het ook altijd mogelijk de tocht toch zonder hond te lopen.

Heb je geen wandelgps?

Ook zonder wandelgps kun je deze tochten doen. Je kan heel eenvoudig met een app op je mobiel (vb. GPX viewer) de gpx-bestanden downloaden. In de gids die je toegestuurd krijgt zitten enkele overzichtskaarten als hulpmiddel, maar de routes zijn niet met uitsluitend deze kaarten te volgen.

Welke avonturen kun je kiezen? (deze lijst wordt nog aangevuld)

2- daagse wandeltocht doorheen het Drents Friese Wold --> klik hier