HONDENUITLAATSERVICE

Uden / Nistelrode

"In kleine groepen is er tijd voor individuele aandacht!"De uitlaatsevice begint met een kennismaking!

Heb je interesse in de diensten van Outdoor Dogs, dan kom ik graag vooraf vrijblijvend even bij jullie langs om kennis te maken. Zo kan ik je mijn werkmethode uitleggen en kun je nog eventuele vragen stellen.

Mee met Outdoor Dogs!

Ik haal de honden thuis op, rij naar een bos in de buurt en wandel met een groepje van 4 à 5 honden per groep. Daarna breng ik alle honden weer lekker voldaan terug naar huis. 

Pups, oudere of loopse honden kunnen buiten de uren van de groepswandelingen een kortere ronde van een half uur mee van thuis uit. Vanaf 7 à 8 maanden mogen pups mee met de groepswandelingen. 

Waarvoor staat Outdoor Dogs?

1. De reistijd wordt voor iedere hond zo kort mogelijk gehouden doordat de honden in kleine groepjes mee gaan naar een bos in de buurt.

2. Er is maximale individuele aandacht voor de honden. Er wordt gespeeld, gezwommen, zoekspelletjes gedaan ...

3. Omdat we in openbare gebieden lopen, staat veiligheid voorop! Dit betekent dat de honden enkel los meegaan als ze keurig luisteren. Zo storen we geen andere wandelaars, fietsers ...

4. Flexibiliteit: Moet de hond toch eens op een andere dag of tijdstip uit? Er is veel mogelijk bij Outdoor Dogs, neem gerust contact op met uw vraag over de mogelijkheden.

Veilig onderweg!

De bus is ingericht met stevige metalen kennels, waardoor de honden ieder hun eigen plekje hebben. Bij warmer weer zorgt de dakventilator zorgt voor een frisse bries in de bus en de koelmatjes voor een koele ligplaats.

Hebben de honden gezwommen of in de modder gerold? Dan worden ze met een 'mobiele' douche afgespoeld en na een wandeling in de regen, worden de honden lekker afgedroogd met een handdoek voor ze terug naar huis gaan.
Bij ijs of sneeuw worden de voetzooltjes met een speciale potenzalf ingesmeerd, deze zorgt voor een beschermlaagje om zo beschadigingen te voorkomen.