HONDENUITLAATSERVICE

Uden / Nistelrode

"kleine groepen zorgen voor meer individuele aandacht"

De uitlaatsevice begint met een kennismaking!

Heb je interesse in de diensten van Outdoor Dogs, dan kom ik graag vooraf vrijblijvend even bij jullie langs om kennis te maken. Zo kan ik je mijn werkmethode uitleggen en kun je nog eventuele vragen stellen.

Mee met Outdoor Dogs!

Ik haal de honden thuis op, samen rijden we naar een bos in de buurt en wandelen we met een groepje van 4 à 5 honden per keer een uur. Daarna breng ik alle honden weer lekker voldaan terug naar huis. 

Pups, oudere  of loopse honden kunnen buiten de uren van de groepswandelingen een kortere ronde van een half uur mee van thuis uit. Vanaf 7 à 8 maanden mogen pups mee met de groepswandelingen. Ook op die leeftijd worden er nog vooral zoekspelletjes, kleine oefeningen e.d. gedaan met de pup.

Waarvoor staat Outdoor Dogs?

  • 1. De reistijd wordt voor iedere hond zo kort mogelijk gehouden doordat de honden in kleine groepjes mee gaan naar een bos in de buurt.

2. Er is maximale individuele aandacht voor de honden. Er wordt gespeeld met tennisballetjes, gezwommen, zoekspelletjes gedaan ...

3. Ook honden die niet los kunnen, kunnen toch lekker rennen aan de lange 10 meter lijn.

4. Flexibiliteit: Moet de hond toch eens op een andere dag of tijdstip uit? Er is veel mogelijk bij Outdoor Dogs, neem gerust contact op met uw vraag over de mogelijkheden.

Veilig onderweg!

De bus is ingericht met stevige metalen kennels, waardoor de honden ieder hun eigen plekje hebben. Bij warmer weer zorgt de dakventilator zorgt voor een frisse bries in de bus en de koelmatjes voor een koele ligplaats.

Hebben de honden gezwommen of in de modder gerold? Dan worden ze met een 'mobiele' douche afgespoeld en na een wandeling in de regen, worden de honden lekker afgedroogd met een handdoek voor ze terug naar huis gaan.
Bij ijs of sneeuw worden de voetzooltjes met een speciale potenzalf ingesmeerd, deze zorgt voor een beschermlaagje om zo beschadigingen te voorkomen.