3e Outdoor Dogs weekend

Voor deze 3e editie van het Outdoor Dogs weekend trekken we de grens over! Het eerste weekend van september (3 t/m 5 september 2021) gaan we wandelen in de Belgische Ardennen, meer bepaald Malmedy.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus wil je graag mee op avontuur? Aarzel dan niet te lang om je in te schrijven!


het programma:

Vrijdag kun je vanaf 14 uur op de camping om je tentje op te zetten of je caravan/mobilhome te installeren. Deze middag en avond ben je vrij en kun je al even de omgeving verkennen of lekker in je ligstoel genieten op de camping. 's Avonds is er een korte briefing waarin uitleg en tips gegeven worden over de routes.

Op zaterdag kies je zelf welke van de 2 wandelingen je loopt. Start je met de wandeling met de meeste hoogtemeters? Of start je vandaag met de makkelijkere wandeling als opwarmertje?  's Avonds eten we gezellig met z'n allen samen in het restaurant een uitgebreid avondmaal, inclusief dessert. Na nog even uit te buiken en te genieten van de rust, plof je moe en voldaan neer in je bed in de camper of op je luchtmatras in de tent.

Helemaal uitgerust, vertrek je zondagochtend voor je 2e wandeling. In de middag kom je terug op de camping en heb je nog rustig de tijd om even bij te komen en na te genieten, alvorens het alweer tijd is om alles in te pakken (18 uur) en richting huis te rijden.

Voor slechts 10 euro extra (per persoon) kun je een nacht bijboeken en tot maandag 12 uur op de camping blijven.


de wandelingen:

Er zijn 2 wandelingen uitgezet via GPS, je kunt deze dus zowel met een wandelgps of app op je mobiel (vb. GPX viewer) volgen. Beide wandelingen zijn mogelijk in te korten naar eigen keuze, al is het zeker de moeite waard ze helemaal uit te lopen. Per wandeling krijg je een overzichtskaart mee van de route met tips en interessante plaatsen onderweg. Let wel! Het is niet aan te raden de routes enkel met kaart te lopen! Een wandelgps of app is noodzakelijk!

* De eerste route is 17km en bevat 867m stijgen en dalen. Een uitdagende wandeling, maar met heel wat mooie vergezichten en bezienswaardigheden onderweg. Ook is het een erg afwisselende wandeling, van een vlak pad naast een rustig kabbelend riviertje, tot steile single tracks en een zelfs waterval.

* De 2e route is 18km met 'slechts' 485m stijgen/dalen en is voor het grootste gedeelte makkelijk te lopen. Toch zitten er ook erg afwisselende en uitdagende stukken in met o.a. vlonderpaden en op het einde een prachtig stuk single track. Op beide routes hebben wij bij de verkenning ook meerdere malen ree├źn gespot.


Wat kost dit weekend?

Dit OD weekend start op vrijdag (2 september) om 14 uur en eindigt op zondag (5 september) om 18 uur. Voor 210 euro (incl. BTW) per persoon kun je ook dit gezellig actieve outdoor weekend bijwonen.

Voor dit bedrag krijg je...

* een gezellig en actief outdoor weekend samen met je hond(en)

* ongeacht het aantal honden die je meeneemt

* een uitgebreid avondmaal met dessert op zaterdagavond

* 2 avontuurlijke, uitgezette gps-routes

* een overzichtskaart van de routes met interessante plaatsen op aangeduid

* tips en tricks over de routes

* 2 overnachtingen op de camping, inclusief douche en toilet

* de mogelijkheid om voor slechts 10 euro 1 nacht bij te boeken en tot maandag 12 uur op de camping te blijven.


Wat moet je zelf voorzien?

* de heen- en terugreis naar de camping

* alle drank tijdens het weekend (drinkwater kan bijgevuld worden op de camping)

* ontbijt en lunch voor 2 dagen, avondmaal voor vrijdagavond (er is een restaurant, ontbijt/broodservice en klein winkeltje op de camping zelf)


Deelnamevoorwaarden:
1. Door inschrijving ga je akkoord met de deelnamevoorwaarden.
2. Door inschrijving ga je akkoord dat foto's gemaakt door Outdoor Dogs op social media en/of de website geplaatst worden.
3. Afmeldingen worden niet gerestitueerd.
4. Outdoor Dogs kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade welke aan de deelnemer, hond of camping wordt toegebracht gedurende dit evenement.