2e canitrail/caniwalk

zondag 8 maart 2020

Deze 2e editie van de Outdoor Dogs canitrail & caniwalk vindt plaats op zondag 8 maart 2020. De route is 12 km lang of er is de mogelijkheid een kortere versie te volgen van ongeveer 8 km. De route is voorzien van pijlen en dus makkelijk te volgen, je kan de route wandelend (caniwalk) of hardlopend met hond (canitrail) volgen. Op de route van 12 km wordt halverwege een bevoorradingspost voorzien. Er is geen tijdsregistratie, genieten van het samen sporten met je hond en de omgeving staat voorop. Ook deelnemers zonder hond zijn van harte welkom!


Start: (starttijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog wijzigen)

10.30 uur aanmelden
11.00 - 11.30 uur start canitrail (vrije start)
11.30 - 12.00 uur start caniwalk (vrije start)


Locatie: camping hartje Groen, Schaijk (extra uitleg omtrent locatie en parkeren volgt na inschrijving)

Deelname: 12,50 euro p.p. bij vooraf inschrijven (mogelijk t/m woensdag 4 maart 2020). Inschrijven op de dag zelf is 15 euro p.p.


Inschrijven: Mail volgende gegevens door naar info@outdoor-dogs.nl:
• naam/namen deelnemer(s)
• email plus mobiel nummer
• caniwalk of canitrail?

Pas NA het ontvangen van de inschrijfgegevens EN het inschrijfgeld, ontvang je de bevestiging met verdere info (adres startlocatie e.d.).


Deelnamevoorwaarden:
1. De betaling dient ten laatste op 4 maart op het rekeningnummer NL32 INGB 0654 0972 16 te staan t.a.v. Tine Beele met de vermelding van 'caniwalk + naam' of 'canitrail + naam'. Pas na het ontvangen van de betaling is de inschrijving definitief.
2. Door inschrijving ga je akkoord met de deelnamevoorwaarden.
3. Foto's gemaakt door Outdoor Dogs gedurende dit evenement kunnen achteraf op de facebookpagina en website van Outdoor Dogs geplaatst worden.
4. Afmeldingen worden niet gerestitueerd.
5. Outdoor Dogs kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade welke aan de deelnemer of aan zijn/haar hond wordt toegebracht gedurende dit evenement.
6. De hond dient minimum 1,5 jaar oud te zijn voor de canitrail en 1 jaar voor de caniwalk.