4e Outdoor Dogs weekend

Dit 4e Outdoor Dogs kampeerweekend is een weekend vol outdoor activiteiten met je hond(en). Van een fotozoektocht tot kanovaren, maar ook mooie wandelingen door de natuurgebieden de Malpie en de Plateaux - Hageven.


programma:

vrijdag 9 september 2022

Vanaf 15 uur ben je welkom op de camping om je tent of camper op te zetten op je aangewezen kampeerplek.

Zaterdag 10 september 2022

Vandaag staat er een wandeling van 15 km op de planning in het natuurreservaat de Plateaux-Hageven. Een wandeling die deels door Nederland, maar ook deels over de grens in België loopt. Tijdens deze tocht is er een fotozoektocht. Wie wil kan ook een kortere versie van 11km zonder fotozoektocht lopen.

's Avonds eten we met z'n allen samen op de camping (maaltijd wordt verzorgt door Outdoor Dogs).

Zondag 11 september 2022

We wandelen in groep naar het startpunt van de kanotocht. Vanaf daar vaar je de kronkelende Dommel af, de ene bocht na de andere kijk ver verwonderd hoe mooi dit gebied is. Je ziet onderweg sporen van de bevers die er wonen. Na zo'n 2 uur varen kom je aan het eindpunt, waar d je een lunch met broodjes aangeboden krijgt. Daarna wandel je terug naar de camping (7 à 8 km) door het prachtige natuurgebied de Malpie. Deze wandeling kan via GPS of knooppunten.

Om 16 uur wordt het einde van het weekend gepland.


verblijf:

camping de Kapel, Valkenswaard

Dit 4e kampeerweekend verblijven we op de camping de Kapel in Valkenswaard. Je verblijft met eigen tent, camperbusje, caravan of mobilhome middenin het groen. Deze minicamping is nagenoeg energieneutraal en (ver)bouwt alles zo duurzaam mogelijk.


kosten:

Voor slechts 184 euro per persoon kun je dit unieke en gezellige weekend mee beleven.

Voor deze prijs krijg je:

  • 2 overnachtingen op de camping (inclusief douche, elektriciteit ...)
  • een uitgezette wandeling (15km) met fotozoektocht in het natuurreservaat Plateaux-Hageven
  • een kanotocht (8km) op de Dommel met wandeling (7km) terug door het natuurgebied de Malpie
  • een gezamenlijk avondmaal met de hele groep op zaterdag avond op de camping (BBQ)
  • een lunch (broodjes) op zondagmiddag na de kanotocht
  • een gezellig weekend met vriend(inn)en en jullie hond(en), maar ook met andere leuke sportieve honden en hun baasjes

Goed nieuws! Voor wie graag aan het kampeerweekend wil deelnemen, maar al iets gepland heeft op één van de dagen, heb ik nu een alternatief. Het is ook mogelijk om 1 dag mee te doen.

Dit betekent als je zaterdag 10 september meedoet, doe je de fotozoektocht van 15 km mee voor slechts 22 euro per persoon.

Wie graag op zondag 11 september wil meedoen, vertrekt rond 9.30 uur vanaf de camping voor een kleine wandeling (1,5 km) naar de instapplaats van de kano. Na 8 km kanovaren op de kronkelende Dommel, is er een lunch voorzien (in de prijs inbegrepen) en daarna is er een wandeling van 8 km terug naar de camping (waar jullie auto geparkeerd staat). Deze dag kun je al voor 88 euro per kano (2 personen per kano) meedoen.

Voor beide dagen geldt dat honden gratis meedoen, ongeacht het aantal. 

Ook is het mogelijk om beide dagen (zaterdag EN zondag) mee te doen zonder overnachting op de camping. Maar het wordt sowieso erg gezellig op de camping en met een lekkere gezamenlijke BBQ op zaterdag avond.


inschrijven:

Vul hieronder het inschrijfformulier in. Na het ontvangen van zowel het inschrijfformulier EN het inschrijfgeld, ontvang je per mail een bevestiging. Inschrijfgeld kan overgemaakt worden op NL30 INGB 0674 6677 51  t.a.v. Outdoor Dogs met vermelding van 'weekend+ je naam'.

Foto's gemaakt tijdens het weekend door Outdoor Dogs zullen achteraf op de facebookpagina/website komen.

Indien de activiteit niet kan plaatsvinden omwille van de dan geldende coronamaatregelen, wordt de inschrijf terugbetaald!

Outdoor Dogs is niet verantwoordelijke voor schade of ongevallen tijdens de deelname. 

INSCHRIJVEN: